Spar tiden og lad en chauffør køre din Bentley eller Lamborghini til værkstedet

Et nyt samarbejde mellem Semler Premium og Gire Mobility betyder, at Bentley- og Lamborghini-ejere i hele Danmark nu trygt kan overlade transporten af deres bil til og fra værkstedet til professionelle chauffører.

Semler Premium og Gire Mobility indgår samarbejde

Uanset hvor meget man holder af sin bil, kan hverdagen ofte være for travl til en køretur mellem hjemmet og værkstedet. Dét har Semler Premium nu en løsning på. I samarbejde med Gire Mobility tilbydes danske ejere af Bentley og Lamborghini nemlig en professionel chauffør til at bringe bilen til de autoriserede værksteder hos Bentley Copenhagen og Lamborghini Copenhagen.

Konceptet er ganske enkelt. Gire Mobility afhenter bilen, kører den til værkstedet og returnerer den igen, når arbejdet er udført – nemt, fleksibelt og helt uden tidsspilde. Det kan desuden aftales, at chaufføren i samme ombæring medbringer en lånebil, som kunden kan anvende, mens køretøjet er på værksted.

Gire Mobility, som er delvist ejet af Semler Gruppen, er specialiseret i mobilitetsservice for blandt andet store leasing-, biludlejning og forsikringsselskaber. Virksomheden opererer i hele Skandinavien og har til dato gennemført mere end 55.000 opgaver.

– Med blot ét autoriseret værksted lokaliseret i København oplever vi en naturlig udfordring med at få kunder fra visse dele af landet til at besøge os, især når der er tale om mindre opgaver som for eksempel et dækskifte. Da det er vigtigt for os, at enhver ejer af en Bentley eller en Lamborghini opnår den bedste service på et autoriseret værksted, har vi derfor teamet op med Gire Mobility, som gør det nemt og trygt at få kørt sin bil frem og tilbage, mens man selv bruger tiden på andre opgaver,  lyder det fra Eftermarkedschef for Bentley og Lamborghini, Kenneth Saust.

Den nye service er rettet mod ejere i hele Danmark, og kørslen sker med professionelle chauffører, som er fast tilknyttet Semler Premium. Kunderne kan således være sikre på, at bilerne bliver transporteret på bedste vis af personer med et højt teknisk kendskab, ligesom Gire Mobility desuden står for forsikringen af bilen under hele kørslen.

Gire chauffører, som er fast tilknyttet Semler Premium: (fra venstre) Tim, Mikkel, Jonas & Erik.

Gire Mobility tilbyder endda den fleksible service til attraktive priser, som starter fra 745 kroner for kørsel til adresser på Sjælland og øerne – og op til 1.995 kroner for adresser i Midt- og Nordjylland. Booking sker direkte med værkstederne hos Bentley Copenhagen og Lamborghini Copenhagen. Ønsker man at få fragtet sin specialbil på et lad eller i en lukket transport, kan dette fortsat aftales til priser, som afhænger af det specifikke behov.

Læs mere om Gire Mobility her.

BRUGTE BILER