Frederik Schandorff sejrede og satte ny banerekord i Lamborghini på FDM Jyllandsringen

Lamborghinis 60-års-jubilæum blev i den grad hyldet, da Scandorff sejrede i Special Saloon Car og satte ny banerekord på Danmarks nationalracerbane.

Lamborghini 60 års jubilæum

60-året for Lamborghini blev fejret i Danmark den forgangne weekend på FDM Jyllandsringen, hvor både ejere og racerkørere blev samlet for at hylde det italienske sportsvognsmærke i forbindelse med årets største motorsportsevent, Grand Prix Danmark. Mere end 7.800 billetter blev indløst, hvilket markerede det mest velbesøgte event på FDM Jyllandsringen i årevis.

Lamborghini Copenhagen formåede i den særlige anledning at tiltrække hele syv Lamborghini Huracán Super Trofeo-racerbiler til start i Special Saloon Car-serien. Blandt deltagerne var blandt andre den tidligere verdensmester og GT3 Junior Driver, Frederik Schandorff, som stillede op i en fabriksny Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO 2, som var hentet hjem til formålet og tilmeldt løbet med assistance fra Lamborghini Copenhagen.

Og Schandorff skuffede sandelig ikke de flere tusinde motorsportsfans, som havde besat tilskuerpladserne. Den 26-årige dansker ryddede nemlig bordet og sluttede som hurtigste kører i samtlige sessions – fra træning og kvalifikation til det tredje og afgørende finaleheat, som blev vundet med mere end 20 sekunders forspring til nærmeste konkurrent.

Den måske mest prestigefyldte præstation blev dog opnået under weekendens andet heat. Her lykkedes det nemlig for Frederik Schandorff at sætte ny banerekord på FDM Jyllandsringen, da han rundede en omgang i tiden 1.04,629 minutter. Dette var godt to tiendedele hurtigere end den hidtidige rekord, som blev sat i foråret.– Kæmpe tak til Lamborghini Copenhagen for at give mig mulighed for at deltage i dansk motorsports vel nok største og mest berømte event, og samtidig stor tak til CP Racing for at stille bilen til rådighed. Min karriere foregår i dag på de udenlandske racerbaner, så det var fantastisk at komme hjem og give noget tilbage til de mange danske sponsorer og fans, som har støttet mig undervejs. Det var en fed oplevelse at køre Super Trofeo-raceren på FDM Jyllandsringen. Det lykkedes os som team at ramme plet i hver eneste session og tage hjem med den store pokal – og ikke mindst at sætte et solidt aftryk med en ny banerekord, lyder det fra Frederik Schandorff.

– En masse Lamborghini-fans, har fået sig en fed oplevelse, og med Frederik Schandorff bag rattet i vores bil hentede vi både en sejr og satte en ny rekord her på FDM Jyllandsringen. Vi kunne ikke ønske os en bedre måde at fejre 60-året for vores mærke og 20-året for vores forhandling i Danmark, og vi er ydmyge og stolte over den interesse og opmærksomhed, vores event har fået. Stor tak til alle, som gjorde vores fødselsdag til en fest, lyder det fra Marketingchef hos Lamborghini Copenhagen, Mia Skjoldstrand.

GALLERI

BRUGTE BILER