Brand

Bentley Motors har en imponerende historie, der går tilbage til begyndelsen af 1900-tallet, da W.O. Bentley besluttede sig for at skabe sine egne tekniske løsninger og udvikle lettere og stærkere komponenter til motoren i sin racerbil. Hans vision om at skabe den bedste bil i klassen har ført til, at Bentley stadig appellerer til entusiaster, der ønsker mægtig performance kombineret med komfort og luksus på et ypperligt niveau.

Bentley kigger også  tilbage på en imponerende motorsportshistorie, inklusiv fem sejre i 24-timersløbet på Le Mans mellem 1923 og 1930. Denne passion for at udvikle køretøjer, der kan yde deres maksimale over ekstreme distancer, er stadig til stede i nutidens modeller, herunder sportsvognen Continental GT, SUV-modellen Bentayga og limousinerne Flying Spur og Mulsanne.

Bentley har et team på mere end 4.000 dedikerede mænd og kvinder, der fortsætter legenden om W.O. Bentley på den historiske fabrik i Crewe, hvor visse medarbejdere har mere end 40 års anciennitet og skaber biler af ypperlig kvalitet og i en imponerende detaljegrad. 

Bentley er en unik kombination af visionære, passionerede medarbejdere og entusiastiske ejere og ambassadører, der har formet virksomheden i mere end 100 år. Med topmoderne produktionslinjer og ældgamle håndværkstraditioner er Bentley i stand til at levere det høje kvalitetsniveau, som man forventer af mærket. Så hvis du er på udkig efter en bil, der kombinerer mægtig performance med ekstraordinær luksus, så er Bentley det rigtige valg for dig.

Læs mere på Bentley Copenhagen

BRUGTE BILER