Semler Premium Motorsport i flot debut på Padborg Park

Effektiv læringskurve for 15-årige Christian Dannemand Jørgensen, som både debuterede og imponerede i OK 100 Super GT Denmark for Semler Premium Motorsport på Padborg Park.

Semler Premium Motorsport i flot debut på Padborg Park

Det blev en lærerig weekend for Christian Dannemand Jørgensen, som kørte sit første ræs for Semler Premium Motorsport i sæsonpremieren på OK 100 Super GT Denmark på Padborg Park. Med sine blot 15 år er talentet fra Nordsjælland den yngste kører i årets felt og samtidig den eneste, som er rykket direkte fra en gokart til en Super GT-racer.

Den begrænsede erfaring med de 230-hestes racerbiler kunne imidlertid ikke ses på præstationerne hos det unge talent, som særligt i weekendens tredje og sidste heat imponerede med aggressiv kørsel og veltilrettelagte overhalinger i Grand Prix Tours Super 2L-klassen.

"Generelt har det været en rigtig fed debutweekend, både for mig og for resten af holdet. Vi havde en udfordrende start med tekniske udfordringer under træningen, og jeg kæmpede med en del understyring i kvalifikationen. Men jeg kom efter det i første heat, hvor jeg vandt en position efter at have startet fra en P12, og i andet heat kom jeg godt fra start og var oppe på en ottendeplads, før bilen desværre pludselig mistede farten på langsiden og jeg tabte en del positioner. Vi fik løst problemet til tredje heat, hvor jeg startede fra en trettendeplads og havde et godt ræs med nogle fede kampe og gode overhalinger og sluttede på en niendeplads. En god afslutning på en lærerig weekend. Kæmpe tak til hele holdet bag Semler Premium Motorsport", lyder det fra Christian Dannemand Jørgensen.For teamchef og coach Jesper Carlsen, blev det også til en actionfyldt weekend, da Carlsen selv deltog i sæsonpremieren med en nyindkøbt racerbil, som ventes at blive besat af endnu en ung kører i løbet af sæsonen.

"Med to biler på banen fik vi slået et slag for Semler Premium Motorsport denne weekend. Christian (Dannemand Jørgensen, red.) leverede en stærk indsats og viste med sin kørsel, at vores forberedelser har båret frugt.  Jeg fik selv en god forståelse af teknikken og konkurrencen, og vi fik skabt opmærksomhed om vores projekt og har nu testkørsel med en anden ung kører i kalenderen. Dermed følger vi planen om at udvide teamet til to kørere og sætte yderligere skub i udviklingen", lyder det fra Jesper Carlsen.Næste afdeling af OK Oktan 100 Super GT afvikles den 20.-21. maj på FDM Jyllandsringen.

GALLERI

BRUGTE BILER