Lamborghini Winter Drive i Skandinavien

Sol, sne og isdækkede veje dannede rammen for et fuldstændigt spektakulært event, da Lamborghini fyldte gadebilledet i Danmark og Sverige i december.

Lamborghini Winter Drive

Sne- og isdækkede veje er muligvis noget, man normalt ikke forbinder med de eksotiske supersportsvogne fra Sant’Agata. Ikke desto mindre dannede det vinterkolde Skandinavien rammen om et spektakulært event, da en karavane af det bedste fra Lamborghinis modelprogram kørte gennem Danmark og Sverige i midten af december.

De heldige bag rattet var journalister fra udvalgte europæiske medier, som således fik mulighed for at opleve modeller som Huracán STO og Urus Performante i et råt og anderledes klima. Lamborghini Winter Drive startede i København og forløb ad landeveje i Nordsjælland og langs nordkysten, før karavanen kørte ombord på færgen mod Helsingborg og satte kursen sydpå mod Øresundsbroen – og herefter retur mod den danske hovedstad.

Således erobrede de muskuløse bag- og firehjulstrukne supersportsvogne de skandinaviske landskaber, lande- og motorveje og leverede både underholdning til de deltagende medier – og de mange medtrafikanter, som fik et glimt af den farverige kortege.

GALLERI

BRUGTE BILER